Kalbynet logo 19

kalbynet

  • Utbildning
  • Utveckla dig själv och din hemsida med oss

utbildning grey

Anpassad utbildning

Våra utbildningar riktar sig till dig som ansvarar för företagets hemsida och vi kan anpassa utbildningen helt efter vad du vill lära dig.

grupp grey

Små grupper

Alla våra utbildningar genomförs i små grupper så att vi på ett effektivt sätt kan erbjuda en utbildning som passar dig och dina förkunskaper.

erfarna grey

Erfarna kursledare

Vi har jobbat med verktygen vi undervisar om i många år. Vi vet vilka problem och hinder som kan uppstå. Utnyttja vår expertis.

utbildningar grey

Support

Som kund hos oss kan du alltid ringa (0479-421 20) eller mejla oss (info@kalbynet.se) om du behöver hjälp med WordPress eller Joomla.

Så här går det till

Kontakta oss angående ert utbildningsbehov

Att lyckas på webben handlar om kunskap. Med rätt kunskap kan ni fatta rätt beslut och även fokusera på de områden som är viktigast. Behoven kan vara väldigt olika för olika företag i olika branscher. Kanske behöver ni fördjupa er inom sociala medier, kanske inom sökmotorsoptimering (SEO) eller i att hålla er hemsida uppdaterad.

Vi skräddarsyr utbildningen efter era behov.

Efter en inledande diskussion tar vi fram ett utbildningsförslag för er. Vi anpassar kursinnehållet efter era behov och genomför utbildningen med 1-3 deltagare från ditt företag. På detta sätt kan vi hålla full fokus på det som är viktigt för er och vi kan under utbildningen även arbeta skarpt med t.ex. er hemsida.

Uppföljning och support

Efter genomgången utbildning finns vi tillgängliga för att svara på dina frågor. 

Exempel på utbildningar som vi kan hjälpa er med

Sociala medier, sökmotorsoptimering, bildbehandling, webbdesign, Joomla, Wordpress.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

KalbyNet AB

Södra Portgatan 28 B vån 2
Södra Portgatan 28 B, 283 50 Osby
0479-42120
service@kalbynet.se

Följ oss