Kalbynet logo 19

kalbynet

 • Behöver du hjälp?
 • Låt oss sköta det jobbiga

  Underhåll, säkerhet, backup & support för din WordPress-installation.

  Kontakta oss direkt!

wordpress grey

Uppdateringar av WordPress

Att underhålla och uppgradera ett system som WordPress är tråkigt och tekniskt, så låt en specialist sköta detta åt er.

hjalp grey

Daglig backup

Att alltid ha en aktuell backup av sin webbplats är väldigt viktigt ur säkerhetssynpunkt. Med underhållsavtal hos KalbyNet kan du slappna av.

verktyg grey

Säkerhetsövervakning 24/7

Vi skannar och rensar er hemsida från virus och malware i samarbete med branschens absolut bästa säkerhetsexperter (Sucuri).

Detta ingår om du tecknar underhållsavtal med KalbyNet:

1. Vi håller WordPress uppdaterat

Att underhålla och uppgradera ett CMS-system som WordPress är tråkigt och tekniskt, så låt oss sköta detta åt er.
Vi uppgraderar er hemsida efterhand som det kommer nya versioner. Vi uppdaterar, WordPress och installerade plugin varje månad. I månadskostnaden ingår:

 • Säkerhetsuppgraderingar av WordPress.
 • Uppdatering av vissa plugin*.

* I månadskostnaden ingår att vi uppdaterar upp till 5 plugin (evtl. licenskostnad tillkommer). Villkoret är att dessa plugins kan uppdateras inifrån WordPress admin. För övriga plugin se avsnitt 6 längre ner på sidan. Kostnader för eventuella licansavgifter tillkommer.

2. Daglig backup med extern lagring

Att alltid ha en aktuell backup av sin webbplats är väldigt viktigt ur säkerhetssynpunkt. Med underhållsavtal hos KalbyNer kan du slappna av. Vi sköter backupen av din webbplats. Varje natt tas en återställningsbar backup av din webbplats. Backupen lagras externt och kan återställas när så krävs. Vi gör även alltid backup i samband med uppgraderingsarbete.

3. Vi håller er webbplats fri från virus och malware (tillval)

Säkerhet är en väldigt viktig faktor när det gäller dagens webbplatser. Hackare finns överallt och en infekterad webbplats kan både skada innehållet på din webbplats, men även besökarnas datorer/enheter.  Vi använder marknadens ledande malware-verktyg till att månadsvis skanna er hemsida efter eventuella säkerhetshål. Hittas eventuella virus ingår även virusen plockas bort av branschens absolut bästa säkerhetsexperter Sucuri.

4. Kompabilitetssupport

Ibland när WordPress eller ett plugin  uppdateras slutar något på webbplatsen att fungera. Oftast är det något som vi kan lösa direkt. Är problemet så stort att vi inte klarar av att lösa det på 1 timme så rullar vi tillbaka den senaste uppdateringen och kontaktar dig med ett förslag (tid/kostnaduppskattning) på hur vi kan gå vidare.

5. Premium support

Hos oss får du snabb support. Med underhållsavtal prioriterar vi dina supportärenden.

 • E-postsupport
  För att kunna hantera supporten så effektivt som möjligt föredrar vi att ni anmäler era supportärenden via e-post. Vi kan då också hantera alla ärenden i turordning. Behöver vi ytterligare information så ringer vi upp er när vi skall hantera ert ärende.
 • Kom in på en fika
  Vi tycker alltid att det är trevligt när vi får besök. Kom gärna in för ett förutsättningslöst möte. Hör i så fall av dig innan så att vi har tid att ta emot dig och sätta på kaffe.

6. Plugin/tillägg till WordPress

I månadskostnaden ingår att vi uppdaterar upp till 5 plugin. Villkoret är att dessa plugins kan uppdateras inifrån WordPress admin. Givetvis kan vi även inkludera övriga plugin i ett underhållsavtal hos oss. Kontakta då så tar vi fram en offert för just era önskemål. Licensavgifter kan tillkomma**.

** Olika plugin har olika upplägg för licensieringen. För vissa plugin är licensavgiften en engångsavgift. För andra är det en årligt återkommande avgift. Kontakta oss så berättar vi mer.

KalbyNet AB

Södra Portgatan 28 B vån 2
Södra Portgatan 28 B, 283 50 Osby
0479-42120
service@kalbynet.se

Följ oss