Kalbynet logo 19

kalbynet

Troeds visar möbelsortiment i WordPress

21 december 2016

Troeds

Troeds AB är ett anrikt möbelföretag som funnits i Bjärnum sedan mitten av 1900-talet. Företaget har genom alla år jobbat med egen formgivning och produktutveckling. Under 50 år hade Troeds egen möbeltillverkning i Bjärnum, men man började i slutet av 1970-talet även att lägga ut tillverkningen och importera från andra länder.

KalbyNet har i detta projekt samarbetat med Kjellsa Reklamstudio. Från en idéskiss har vi tillsammans tagit fram logotyp, grafisk profil och design till hemsidan. Hemsidan är byggd i WordPress och vi har även använt sidbyggaren Visual Composer för enklare uppbyggnad av innehållet. För bland annat sortimentsöversikten använder vi pluginet Widgetkit. Genom att sätta taggar/etiketter på bilderna kan man filtrera visningen (se bild nedan) om man t.ex. bara vill visa klaffbord. Vi har haft ett gott och nära samarbete med kunden som försett oss med bra och strukturerat bildmaterial.

KalbyNet AB

Södra Portgatan 28 B vån 2
Södra Portgatan 28 B, 283 50 Osby
0479-42120
service@kalbynet.se

Följ oss

  

Kalbynet använder så kallade cookies för att göra din upplevelse bättre och ditt besök på hemsidan bekvämare. Genom att fortsätta accepterar du att vi använder cookies.
Mer info Ok