Kalbynet logo 19

kalbynet

Tremenda.se

16 januari 2023

Tremenda.se

Ridhusbokning – en långsiktig investering

På landsbygden i Lönsboda, Nordöstra Skåne har en driven entreprenör satsat på digitaliserad ridhusbokning som möjliggjort en regional marknadsexponering och samtidigt ett bra sätt att underlätta administrationen. Tremenda är ett familjeföretag som också jobbar med konsultverksamhet och privat även är en god förebild för självförsörjning på el genom smarta installationer av solcellspaneler. 

Den tekniska plattform är byggd i Wordpress /WooCommerce som sedan integrerats med bokningssystemet Booked. Ett bokningssystem som ger stor flexibilitet att ändra tider vid avvikelser, t.ex. en träning i grupp där var och en betalar för sig själva eller att en specifik dag har ändrade tider. Kunden har valt en betalningslösning med Swish-betalning, ett modernt och smidigt betalningssystem där eventuella återbetalningar endast kräver ett knapptryck. 

I jämförelse med traditionella bokningssystem där man hyr en bokningssida har Tremenda valt att investera själva i en egenägd bokningssida, vilket får ses som en attraktiv långsiktig investering för den som räknar med att kunna erbjuda tjänsten många år framöver. För att underätta så har vi också tagit fram en lathund såväl för den som vill boka på sidan som för den som sköter schemaplaneringen och bokföringen. Alla våra sidor registreras för Google Analytics så att kunden har möjlighet att följa antalet besökare på sidan och dess utveckling under året. 

Vårt nära samarbete med kunden och de täta kundmötena är ett vinnande koncept för att få en väl fungerande och ändamålsenlig bokningssida, något som visat sig i antalet bokningar redan under den första månaden sidan varit aktiv.

KalbyNet AB

Södra Portgatan 28 B vån 2
Södra Portgatan 28 B, 283 50 Osby
0479-42120
service@kalbynet.se

Följ oss