Kalbynet logo 19

kalbynet

Stjernmobler.se

08 februari 2021

Stjernmobler.se

STJERNMÖBLER satsar på försäljning via webbshop.

Stjernmöbler i Glimåkra i Norra Skåne är ett gediget möbelföretag som levererar till några av möbelbranschens mest kända butiker. Personlig service och svensktillverkat borgar för både en hög kvalitet och för att ge kunden vad hen vill ha i form av mått, val av tyger och sist men inte minst bra priser.

Hemsidan byggde Kalbynet för några år sedan och nu har den kompletterats med en webbshop för ett antal utvalda produkter. Uppbyggnaden har vi diskuterat fram tillsammans med kunden. En utgångspunkt är att den skall vara lätt att underhålla och att det är tydligt vilka av produkterna som går att beställa i webbshopen. För att underlätta för besökaren har även 3D produktbilder tagits fram för att kunna visa vilka olika val av tygfärger som finns. Ett bra sätt att kostnadseffektivt få fram bra bilder på en produkt. En betalningsfunktion via kort har satts upp. I nuläget en Paypal lösning där kunden kan handla som gäst eller inloggad.

Kalbynet har även tagit fram en lathund för uppdatering och genomfört en digital utbildning med vår beställare, en metodik vilket får ses som en av Kalbynet’s styrkor att vara ett konstruktivt bollplank i företagens digitala utveckling och marknadsföring.

 

KalbyNet AB

Södra Portgatan 28 B vån 2
Södra Portgatan 28 B, 283 50 Osby
0479-42120
service@kalbynet.se

Följ oss