Kalbynet logo 19

kalbynet

Livetsterapi.se

28 september 2022

Livetsterapi.se

En hemsida med mycket positiv energi

Grundaren Soha Afskar har jobbat många år med att hjälpa människor som känner sig lite vilsna och behöver någon som kan ge stöd till att återigen hitta balansen i livet. En form av Livets terapi baserat på att lyssna, skapa insikt och ge verktyg för förändringar. De tjänster som erbjuds är coaching & friskvård, regressionsterapi, mindfulness & meditation, healing & aura-soma, taktilmassage samt par- & relationsterapi. För företag går det att få skräddarsydda lösningar för en enskild individ eller i grupp.

Denna hemsida är en ombyggd och uppdaterad Joomla sida. Samma tekniska plattform sen tidigare men med nya bilder, sökordsvänliga texter och ny bakgrund blir intrycket att sidan är helt nyproducerad. Kunden har själv lagt jobb på att ta fram informativa och beskrivande texter för tjänsteutbudet och vi har i samarbete med vår delägare Kjellsa Reklamtudio jobbat med layouten men också tagit fram en ny logotype och den grafiska profilen. Vissa bilder har vi hämtat från vår professionella bildbank och några har vi fått från kunden.

Det roligaste med projektet har varit det täta utbytet mellan oss och kunden. Ett arbetssätt vi praktiserat tidigare är att ta steg för steg och tillsammans med kunden arbeta fram den bästa lösningen för att skapa en välkomnande hemsida. En verksamhetsutveckling med målsättningen att skapa ökad trafik till hemsidan.

KalbyNet AB

Södra Portgatan 28 B vån 2
Södra Portgatan 28 B, 283 50 Osby
0479-42120
service@kalbynet.se

Följ oss