KalbyNet
kalbynet

Skaparglädje inom offentliga miljöer

14 februari 2017

Inoff

inoff är ett möbel- och inredningsföretag som genererar skaparglädje inom offentliga miljöer. Huvudkontoret ligger i Bjärnum, en ort i norra Skåne med lång tradition av möbeltillverkning. Är du ute efter anpassade lösningar till särskilda projekt eller vill ta fram speciella produkter till ert sortiment så tveka inte att kontakta inoff. Försäljningen sker via återförsäljare men kontakta dem för mer information och hänvisning till lokala försäljningsställen.

En hemsida som vi tror kan upplevas som modern och intressant tack vare dess stilistiskt utformade bilder på möbelmiljöer och klara grafiska profil. Även denna sida är  byggd i WordPress och med sidbyggaren Visual Composer för att förenkla vid uppdateringar av informationen på sidan. Vi tror härigenom att våra kunder får betydligt lättare att komma igång och uppbyggnaden i block gör det också enkelt att förstå hur mobilversionen byggs upp.  Ett smakprov på hur olika tygprover kan presenteras ser ni under fliken Tyger.

Då vår kund har goda förkunskaper har KalbyNet svarat för teknisk uppbyggnad och grundstrukturen för hemsidan och de olika sidmallarna medan kunden svarat för större delen av inmatningen av sortimentet och dess produktsidor.

KalbyNet AB

Södra Portgatan 28, Osby
Box 62, 283 21 Osby
0479-42120
service@kalbynet.se

Följ oss

  

Kalbynet använder så kallade cookies för att göra din upplevelse bättre och ditt besök på hemsidan bekvämare. Genom att fortsätta accepterar du att vi använder cookies.
Mer info Ok