Kalbynet logo 19

kalbynet

17 november 2021

hnp.se

HNP Steel Service ny profil och ny hemsida

HNP Steel Service Center är ett fristående stålservicecenter som grundades av Heinz Nilsson 1982. Bolaget ägs idag av Heinz Nilsson och Pether Nilsson. HNP Steel Service Center levererar stål i form av band, coils och formatplåt i de flesta på marknaden förekommande dimensioner och kvalitéer till företag och industrier i Sverige och övriga Norden. Kunderna bestå av såväl stora som små industrier och företag inom verkstad, ventilation, bygg och fordonsindustrin. HNP Steel Service Center AB är ett flexibelt och effektivt familjeföretag med Sveriges bredaste maskinpark. Produktionskapaciteten ligger på ca 150.000 ton per år, där produktionen bedrivs i skift med ett 40 tal medarbetare.

Samtidigt som de satsat på ett utökat marknadssegment av produkter har de i sin affärsutveckling även tagit fram en ny logotype och en ny hemsida som speglar deras tankar på vikten av personlig service och flexibla produktionsmöjligheter. Kalbynet har återigen fått förtroendet att bygga deras hemsida där videon om produktionprocessen visuellt beskriver deras stora maskinpark och den flexibilitet som erbjuds kunden för att tillfredsställa deras kundspecifika behov. Tabeller för teknisk information har skapats för att göra siffrorna lättöverskådliga. Varje materialsort har tydlig information på sidan samtidigt som det går att ladda ner PDF /Printa ut motsvarande information direkt från materialsidan. Produktbladen (PDF) har tagits fram utifrån samma grafiska profil som hemsidan. På kontaksidan har länkning till Google maps gjorts till företagets alla säljkontor. En specialbyggd finess är Beräkningsportalen, en sida där kunderna själva kan beräkna coilvikt och ytterdiameter för coils samt formatvikt och löpmeter för formatplåt. Kalbynet har byggt in en ”räknesnurra” samt designat upp sidan för att göra den så enkel och förståelig som möjligt.

Ansvarig för hemsidan hos kunden har fått en egen kundspecifik utbildning samt erhållit en lathund för hur hen kan sköta uppdateringen på egen hand. Kalbynet har även varit behjälplig med domänregistrering och knytning av DNS inställningarna till sidan. Samtliga hemsidor som byggs hos Kalbynet krypteras med s.k. SSL certifikat, har en information till besökare när det gäller hanteringen av ”Cookies” samt registreras hos Google Analytics. Kunden kan sedan själv gå in och följa sin sidas utveckling i Google’s analysverktyg.

Kalbynet tackar för förtroendet och är glada att få vara med i HNP’s digitala utveckling.

KalbyNet AB

Södra Portgatan 28 B vån 2
Södra Portgatan 28 B, 283 50 Osby
0479-42120
service@kalbynet.se

Följ oss