Kalbynet logo 19

kalbynet

Hembygdsparkenmarkaryd.se

20 oktober 2022

Hembygdsparkenmarkaryd.se

En framtid som skapar historia

Hembygdsparken i Markaryd nyöppnade efter en omfattande förändring i september 2022. Ny scenbyggnad, toaletter och nytt café/serveringshus såg dagens ljus tillsammans med två omfattande lekområden för barn. Denna förändring gjordes genom privata initiativ och sponsring av Stig Svensson, Leif Gustafsson och Benny Torstensson som alla brinner för Markaryd. I trions satsning ingick även framtagningen av en helt ny hemsida.

En hemsida byggd i Wordpress som tagits fram under sommarmånaderna och där nybyggnationen av hemsidan fick gå hand i hand med utvecklingen av parken med de nya byggnaderna och de nya lekplatserna. Många av fotona har vi fotat själva på plats och Markaryds kultur- och hembygdsförening har ställt upp med materialet om de olika museibyggnaderna och den historiska tillbakablicken hur hembygdsparken kom till. 

Även här har vi arbetat tillsammans med Kjellsa Reklamtudio som utöver den grafiska designen stått för originalet till översiktskartan, skapat byggbanners och invigningsflyers.

För oss att jobba med ytterligare ett Markaryds-projekt har varit inspirerande. Kunder med öppet sinne ger oss utrymme att skapa och agera snabbt, vilket varit en förutsättning för att få fram en informativ hemsida på en relativt komprimerad tid.  En av Kalbynet’s styrkor är flexibiliteten och drivkraften att utveckla med målsättningen att hemsidan blir både lätt att nå, attraktiv och lättförståelig.

KalbyNet AB

Södra Portgatan 28 B vån 2
Södra Portgatan 28 B, 283 50 Osby
0479-42120
service@kalbynet.se

Följ oss