Kalbynet logo 19

kalbynet

18 mars 2022

Hassleholmsais.se

Hässleholms AIS

Hässleholms Allmänna Idrottssällskap (Hässleholms AIS) har, sedan starten 1945, utvecklat och inspirerat ungdomar att träna friidrott. En allsidig träning som både ger styrka, balans och snabbhet. Nu satsar de framåt med ambitionen att inom 5 år bli 500 medlemmar. I ett led att stärka sitt varumärke har även satsningar på en ökad digitalisering och en ny fräsch hemsida gjorts.

KalbyNet har haft ett uppdrag med målsättningen att det skall vara enkelt och snabbt att få fram matnyttig information på sidan och därigenom också kunna värva fler medlemmar. Direktlänkar till formulär för att bli medlem, prova på friidrott samt alla planerade tävlingar. Ny domän har skapats https://hassleholmsais.se.
Hemsidan är byggd i WordPress och på startsidan har även deras Facebook-sida länkats in. Dokument och Policys har alla samlats under fliken ”Om föreningen”. Ett jobb har gjorts med att flytta över dokument och statistik från den tidigare sidan hais.info. Då mycket av medlemsadministrationen kommer att skötas av Sportadmin så har vi skapat genvägar även till deras plattform.

Kunden har varit delaktig och drivande i såväl innehåll som layout, vilket resulterat i en kundanpassad sida baserat på att bolla skisser och tankar mellan oss. Ett bra framgångsrecept om du frågar oss

KalbyNet AB

Södra Portgatan 28 B vån 2
Södra Portgatan 28 B, 283 50 Osby
0479-42120
service@kalbynet.se

Följ oss