Kalbynet logo 19

kalbynet

18 mars 2022

beinoff.se

BE INOFF.

belysa • bevara • bespara

Renovering och återbruk är en naturlig del i möbelföretaget inoff’s hållbarhetsarbete. Ofta innebär det att pengar kan besparas, men ännu viktigare är att det innebär att redan nyttjade resurser kan återanvändas och på det viset göra gott även för miljön. För produkter från inoff finns alltid möjligheten till renovering och återbruk. Beroende på produkt och utförande kan detta ske i olika utsträckning, allt ifrån total omklädsel och ny ytbehandling på hela produkten till upprustning av vissa delar. På den nya hemsidan beinoff.se finner ni information om hur ni kan gå tillväga när du som återförsäljare eller era kunder önskar renovera och återbruka produkter från inoff.

Den nya hemsidan är byggd i WordPress och utgångspunkten har varit skisser från kunden samt en grafisk profil för deras egen logotype beinoff. För vissa sidor har vi, efter att lyssnat av kunden, tagit fram förslag på layout som sedan kunden har kunnat komplettera, ett framgångsrikt samarbete som ger sidorna bra struktur med snygg design. På deras kontaktsida presenteras personalen genom ”videosnuttar” istället för de traditionella fotona.  Samtliga sidor vi bygger är s.k. responsiva (mobilanpassade). 

För kunden är vi uppskattade för vår snabba service och våra kreativa lösningar. Ett långsiktigt samarbete där vi ödmjukt tackar för att vi får vara med på deras hållbarhetsresa.

KalbyNet AB

Södra Portgatan 28 B vån 2
Södra Portgatan 28 B, 283 50 Osby
0479-42120
service@kalbynet.se

Följ oss