Kalbynet logo 19

kalbynet

Marknadsföring av kommun i WordPress

05 juni 2017

c/o Markaryd

c/o Markaryd verkar för att utveckla och marknadsföra Markaryd. www.markaryd.com är en hemsida som i kombination med den printade utgåvan ”Magasinet – en liten guide för stora upplevelser” på ett enkelt och beskrivande sätt beskriver Markaryds handel, turism och näringsliv. Utöver turistinformation om boende, äta och aktiviteter finns även näringslivet med samtliga företag presenterade och bra tips för dig som besökare. Hemsidan är byggd i WordPress och har även ett plugin för sökordsoptimering (SEO) installerat, ett hjälpmedel för att möjliggöra en bättre indexering vid Googlesökningar.

Hemsidan har en språkhanterare (qTranslate X) och är publicerad på tre språk: svenska, engelska och tyska. Genom vår samarbetspartner kan vi erbjuda översättningstjänster som direkt implementeras på sidan. KalbyNet har även installerat en evenemangskalender (Events Calendar PRO) som visar vad som händer i Markaryd. Alla som har ett evenemang kan själva registrera in sitt evenemang som sedan publiceras efter att ha godkänts av hemsideansvarig.

Genom att hemsidan är uppbyggd i Visual Composer underlättas underhållet och uppdateringen av hemsidematerial. Engagerade medarbetare med goda förkunskaper ser nu till att www.markaryd.com blir en förebild för hur en ort/kommun kan skapa ett attraktivt marknadsföringsverktyg genom en aktiv hemsida.

 

KalbyNet AB

Södra Portgatan 28, Osby
Box 62, 283 21 Osby
0479-42120
service@kalbynet.se

Följ oss

  

Kalbynet använder så kallade cookies för att göra din upplevelse bättre och ditt besök på hemsidan bekvämare. Genom att fortsätta accepterar du att vi använder cookies.
Mer info Ok